Alle soorten verpakkingen België

...zoals horeca verpakkingen, draagtassen en meer.

Verpakking Belgie

Dozen verpakkingen
Wij zijn één van de snelstgroeiende spelers op het gebied van verpakkingen van België en Nederland. In principe kun je bij ons terecht voor bijna alle soorten verpakkingen. Dit kan een kadoverpakking zijn, horeca verpakkingen, voedsel verpakkingen, bedrukte verpakkingen, draagtassen, plastic verpakkingen, verpakkingen dozen en draagtassen. Kortom, wij kunnen bijna alle soorten verpakkingen leveren voor uw bedrijf of product.

Verpakkingen assortiment online

Al onze verpakkingen zijn online te bekijken en bestellen via onze verpakking shop. Deze website is zo ingericht om alle verpakkingen op een overzichtelijke manier te vertonen. Om de verpakkingen te bekijken kunt u hieronder op de banner klikken.

Verpakkingen online bestellen

Draagtassen

Draagtassen zijn een uitermate geschikt product voor het onder de aandacht brengen van uw bedrijfsnaam of logo. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van verschillende soorten draagtassen van hoge kwaliteit. Het is tenslotte erg belangrijk dat uw bedrijfsnaam goed aanwezig blijft op de draagtassen of verpakkingen.

Verpakkingen voor de industrie

Voor de industriële markt levert Brabo Verpakking een grote verscheidenheid aan verpakkingen en verpakkingsmateriaal. Hierbij bedoelen we onder andere dozen, verpakkingsmateriaal en plastic verpakkingen zoals opvulmateriaal, kokers, enveloppen en bescherm verpakkingen.

Voedsel Verpakkingen

De tak van voedsel verpakkingen is een erg belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Hierbij gaat het tenslotte over producten die kunnen bederven. Wij zorgen er dan ook voor dat onze voedsel verpakkingen van zeer hoge kwaliteit zijn. Het is verstandig om op dit punt geen enkel risico te nemen.

Vragen over Verpakkingen en bedrukte verpakkingen?

Aangezien ons assortiment aan draagtassen en verpakkingen zo groot is kunnen we voorstellen dat u misschien met vragen zit omtrent de keuze voor de juiste verpakking en verpakkingsmaterialen. Speciaal hiervoor geven wij verpakking advies voor bedrijven die op zoek zijn naar verpakkingen. Als u naar de contactpagina van onze website gaat kunt u makkelijk contact opnemen met al u vragen over onze verpakkingen.

 


Beginpagina

Assortiment verpakkingen

Wij kunnen een groot assortiment aan verpakkingen leveren, hier vindt u meer informatie over ons assortiment, zoals onze horeca verpakkingen, verpakkingen dozen, plastic verpakkingen en kunststof verpakkingen.

Verpakkingsmateriaal

Wilt u meer weten over het verpakkingsmateriaal wat Brabo Verpakking kan leveren? Kijkt u dan eens op deze verpakkingsmateriaal pagina.

Verpakking advies

Bent u op zoek naar nieuwe verpakkingen? Raadpleeg ons voor een uitgebreid verpakking advies bij de keuze naar de juiste verpakking.

Contact

Graag zouden wij persoonlijk met u in contact komen zodat wij u kunnen helpen aan de juiste verpakking.

Begin | Assortiment Verpakkingen | Verpakkingsmateriaal | Verpakking advies | Contact

Sitemap | Links